Onze Werkwijze

1. Leg een afspraak vast

U kan makkelijk contact opnemen met ons door het contactformulier in te vullen.

Indien gewenst kan u ons ook telefonisch contacteren op het nummer +32 494 44 37 64 of via e-mail.

Nadat wij uw vraag ontvangen hebben zullen wij u telefonisch contacteren voor een afspraak te plannen.

2. Verkennend gesprek

Tijdens een eerste verkennend gesprek luisteren we naar uw wensen voor uw houten bijgebouw. Vervolgens bekijken we samen de verschillende mogelijkheden. In welke stijl wenst u uw houten bijgebouw? Welk soort hout dient er gebruikt te worden? Welke afwerking had u gewenst?

3. Gedetaileerde offerte

Vervolgens stellen we uw gedetailleerde offerte op. Dit doen we op basis van uw wensen die we samen besproken hebben tijdens ons eerste gesprek.

Uw ideeën krijgen hier ook al een eerste keer vorm in de vorm van een schets en/of grondplan. Deze offerte is geheel vrijblijvend.

4. Productie van uw houten bijgebouw

Na goedkeuring van de offerte beginnen we met de productie. Op basis van het plan dat we voor u getekend hebben werken we nu de technische bouwtekeningen uit. Deze bouwtekeningen dienen als basis voor de productie van het benodigde hout voor uw houten bijgebouw.

5. Voorbereidende werken

Terwijl het hout geproduceerd wordt starten we alvast met de nodige voorbereidingswerken voor uw houten bijgebouw. Dit gaat voornamelijk over de nodige grondwerken.

6. Opbouw van uw houten bijgebouw

In de finale fase beginnen we dan met de bouw van uw houten bijgebouw. We zorgen ervoor dat alles piekfijn in orde is met een onberispelijke afwerking.

We doen samen met u nog een laatste kwaliteitscontrole en vervolgens is het aan u om ten volle te genieten van uw nieuw houten bijgebouw.